Schoorsteen vegen

Fuego Kachels en Haarden

Fuego Kachels & Haarden

Handelsweg 1

7451 PJ, HOLTEN

0548-361282

http://www.fuegofire.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Schoorsteen vegen
Fuego Kachels en Haarden
Gepubliceerd op
geldig tot

Plan nu uw afspraak online

Waarom schoorsteenvegen?

Schoorsteenvegen is van groot belang, het beste kunt u dit laten uitvoeren door een ervaren en gecertificeerde schoorsteenveger. Elk jaar vinden er om en nabij 2000 schoorsteenbranden plaats in Nederland. De grootste oorzaak hiervan is het niet periodiek vegen van de schoorsteen. Om dit te voorkomen plannen wij graag een afspraak voor u in.

Schoorsteenvegen laat u doen door een expert uit Holten
(Open)haarden en kachels die gestookt worden door pelletkorrels of hout zorgen voor onverbrandbare deeltjes in het rookkanaal. Deze deeltjes hechten zich aan de wand en vormen creosoot. Wanneer creosoot een temperatuur van 500 graden Celsius bereikt, kan het in brand vliegen.

Vervanging
Is er iets kapot? mist u een regenkap, boldraadrooster of moet er een stuk pijp vervangen worden? In de meest gevallen kunnen wij dit meteen uitvoeren, ook hiervoor kunt u een afspraak inplannen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden
Vanuit de regio Holten zijn wij werkzaam in diverse provincies. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Bent u benieuwd in welke provincies wij precies actief zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@fuegofire of door te bellen naar +31(0)548 361 282. (tevens What's app nummer)
Naar specialist