HÄSTENS BED EXCEL

Te ervaren in Leiderdorp

Hastens bedden Leiderdorp

Elisabethhof 2

2353 EZ, Leiderdorp

071-5894344

http://www.hastensleiderdorp.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

HÄSTENS BED EXCEL
Te ervaren in Leiderdorp
Gepubliceerd op
geldig tot

Te ervaren in Leiderdorp

Met het Hästens Bed Excel kunt u genieten van het unieke, dubbele gepatenteerde Zweedse veersysteem van Hästens. De Hästens Excel is aan het oppervlak heerlijk zacht en is enorm volgzaam en comfortabel.

De kwaliteit die langer meegaat
Met de Hästens Excel geniet u van het dubbel gepatenteerde veersysteem van Hästens. Deze Zweedse kwaliteit is aan het oppervlak heerlijk zacht. Door dit systeem is de Excel uiterst volgzaam en comfortabel en wordt het hele lichaam ontlast. De veren zijn allen individueel gemonteerd in aparte hoesjes van textiel. Ook de bodemveren zijn geoptimaliseerd. Dit zodat het geheel aansluit bij de pocketvering.

Heel comfortabel en prettig
De comfortabele vulling bestaande uit echt paardenhaar, zuivere wol en katoen. Deze natuurlijke materialen zorgen altijd voor een aangenaam klimaat. Door deze natuurlijke materialen is er een perfecte luchtcirculatie en is het Hästens bed uiterst volgzaam. De dubbel gepatenteerde veersystemen zorgen samen met de dubbel elastische stretchstof en het stevige bed frame dat u er gegarandeerd niets van merkt wanneer uw partner zich omdraait.

Een duurzame investering
Het Hästens Bed Excel blijft gegarandeerd net zo comfortabel als de eerste nacht dat u erop sliep. Uw Hästens bed past zich aan uw lichaam aan en wordt in de loop van de jaren alleen maar comfortabeler. Door de soepele veren in de Hästens Delta bonell heeft u stevige steun in de diepte. De oppervlakte voelt tegelijkertijd zacht aan en zorgt voor een lange levensduur van het bed. Door het hoge aantal spiraalveren in het bed is er een behaaglijke rust die Hästens kenmerkt. Deze constructie zorgt ervoor dat het bed zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Uw lichaam wordt optimaal ondersteunt waardoor uw rug en lichaam perfect recht kunnen liggen. Een Hästens bed blijft een duurzame investering. Wij geven 25 jaar garantie op veer- en framebreuk, echter is het Hästens Bed Excel zo gemaakt om minstens 30 jaar mee te gaan. De Hästens Excel is een duurzame investering in een van de belangrijkste dingen in het leven, een goede nachtrust.
De kwaliteit die langer meegaat Met de Hästens Excel geniet u van het dubbel gepatenteerde veersysteem van Hästens. Deze Zweedse kwaliteit is aan het oppervlak heerlijk zacht. Door dit systeem is de Excel uiterst volgzaam en comfortabel en wordt het hele lichaam ontlast. De veren zijn allen individueel gemonteerd in aparte hoesjes van textiel. Ook de bodemveren zijn geoptimaliseerd. Dit zodat het geheel aansluit bij de pocketvering. Heel comfortabel en prettig De comfortabele vulling bestaande uit echt paardenhaar, zuivere wol en katoen. Deze natuurlijke materialen zorgen altijd voor een aangenaam klimaat. Door deze natuurlijke materialen is er een perfecte luchtcirculatie en is het Hästens bed uiterst volgzaam. De dubbel gepatenteerde veersystemen zorgen samen met de dubbel elastische stretchstof en het stevige bed frame dat u er gegarandeerd niets van merkt wanneer uw partner zich omdraait. Een duurzame investering Het Hästens Bed Excel blijft gegarandeerd net zo comfortabel als de eerste nacht dat u erop sliep. Uw Hästens bed past zich aan uw lichaam aan en wordt in de loop van de jaren alleen maar comfortabeler. Door de soepele veren in de Hästens Delta bonell heeft u stevige steun in de diepte. De oppervlakte voelt tegelijkertijd zacht aan en zorgt voor een lange levensduur van het bed. Door het hoge aantal spiraalveren in het bed is er een behaaglijke rust die Hästens kenmerkt. Deze constructie zorgt ervoor dat het bed zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Uw lichaam wordt optimaal ondersteunt waardoor uw rug en lichaam perfect recht kunnen liggen. Een Hästens bed blijft een duurzame investering. Wij geven 25 jaar garantie op veer- en framebreuk, echter is het Hästens Bed Excel zo gemaakt om minstens 30 jaar mee te gaan. De Hästens Excel is een duurzame investering in een van de belangrijkste dingen in het leven, een goede nachtrust.
Naar specialist