HÄSTENS BED SUPERIA

Te ervaren in Leiderdorp

Hastens bedden Leiderdorp

Elisabethhof 2

2353 EZ, Leiderdorp

071-5894344

http://www.hastensleiderdorp.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

HÄSTENS BED SUPERIA
Te ervaren in Leiderdorp
Gepubliceerd op
geldig tot

Te ervaren in Leiderdorp

Het Hästens Bed Superia is, zoals de naam al zegt, een boxspring die met kop en schouders boven andere bedden uitsteekt. Geïntegreerd in de Hästens Superia is het dubbele gepatenteerde veersysteem van Hästens.

Een slaapervaring van een hogere orde.
Het Hästens Bed Superia is een boxspring die er met kop en schouders bovenuit stijgt. Bij Hästens is het veersysteem één van de belangrijkste onderdelen van uw bed en verheven tot een echte wetenschap. Door de ultieme veerkracht, standvastigheid en zachtheid van de veren zult u zeer comfortabel in slaap vallen.
U zult 's ochtends fris wakker worden en klaar zijn voor wat de dag u te bieden heeft.
Het Hästens Bed Superia zorgt voor een slaapervaring die druk ontlastend is en zorgt voor een ultieme nachtrust.

Een Hästens bed voor het leven
Het Hästens Bed Superia onderscheidt zich van de andere boxsprings door de grote hoogte. Met de standaardpoten is het Superia bed maar liefst 53 cm hoog. De hoge opbouw in combinatie met het gepatenteerde veersysteem van Hästens zorgen voor een comfort van hoge klasse.
Aan elk klein detail is aandacht besteedt. De soepele stretchstof, de precieze naden van de stof, het goedgebouwde bed frame en het handmatig ingeweven logo van Hästens creëren allen tezamen een bed voor het leven. Dankzij de exclusieve fabricagemethoden en het topmateriaal wat gebruikt wordt heeft u gegarandeerd een bed dat bij u past. Hoe u zich 's nachts ook beweegt het Superia bed past zich altijd aan, hierdoor bent u verzekerd van een optimale nachtrust.
Een slaapervaring van een hogere orde. Het Hästens Bed Superia is een boxspring die er met kop en schouders bovenuit stijgt. Bij Hästens is het veersysteem één van de belangrijkste onderdelen van uw bed en verheven tot een echte wetenschap. Door de ultieme veerkracht, standvastigheid en zachtheid van de veren zult u zeer comfortabel in slaap vallen. U zult 's ochtends fris wakker worden en klaar zijn voor wat de dag u te bieden heeft. Het Hästens Bed Superia zorgt voor een slaapervaring die druk ontlastend is en zorgt voor een ultieme nachtrust. Een Hästens bed voor het leven Het Hästens Bed Superia onderscheidt zich van de andere boxsprings door de grote hoogte. Met de standaardpoten is het Superia bed maar liefst 53 cm hoog. De hoge opbouw in combinatie met het gepatenteerde veersysteem van Hästens zorgen voor een comfort van hoge klasse. Aan elk klein detail is aandacht besteedt. De soepele stretchstof, de precieze naden van de stof, het goedgebouwde bed frame en het handmatig ingeweven logo van Hästens creëren allen tezamen een bed voor het leven. Dankzij de exclusieve fabricagemethoden en het topmateriaal wat gebruikt wordt heeft u gegarandeerd een bed dat bij u past. Hoe u zich 's nachts ook beweegt het Superia bed past zich altijd aan, hierdoor bent u verzekerd van een optimale nachtrust.
Naar specialist