Luxe greeploze eilandkeuken

Showroomkeuken te koop

Keukennet.nl

Voorstraat 384

3311 CX, DORDRECHT

078-6455617

http://www.keukennet.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Luxe greeploze eilandkeuken
Showroomkeuken te koop

Van €24000 Voor €15250

Luxe keuken inclusief apparatuur

Een ruime moderne keuken van het merk KH System Möbel, welke bekend staat om zijn kwalitatieve afwerking. Deze keuken is, zoals alle keukens van KH System Möbel, opgebouwd uit keukendelen van 19 mm wat zorgt voor een stevige, degelijke basis. Elk keukendeel is afgewerkt in verstek wat betekent dat de fronten recht door lopen op de zijwanden waardoor de kasten en lades volledig te benutten zijn. Daarnaast hebben alle lades een draagkracht van 70 kg en een anti-slip mat.

De hoge kastenwand is voorzien van een push to open systeem en is net als de lage greeploze wandkasten en het kunststof werkblad afgewerkt in de kleur XTreme Sharky Grey. Deze spoelwand biedt ruime voor een hoge koelkast, stoomoven, bakoven, combi-bakoven, een vaatwasser, 7 lades en 8 opbergkasten. De hangkasten zijn gelakt in de exclusieve metaal kleur Pionovo Gold wat de keuken een warm effect geeft.

Deze warme kleur komt ook terug in de 400 mm hoge plint van het kookeiland, welke door zijn speelse hoogte een ruimtelijk beeld creëert. Zowel de fronten als de afwerkwanden van het kookeiland zijn gelakt in de kleur Premium wit en zijn afgesneden in verstek waardoor deze mooi op elkaar aansluiten. Het kookeiland, welke is voorbereid voor bladafzuiging is voorzien van een keramiek werkblad van 12 mm dik, in de kleur Xtreme White. Met zijn 10 laden waarvan de binnenzijde, net als die van de kastenwand, zijn afgewerkt in een grijze kleur biedt het ook kookeiland ontzettend veel opbergruimte.

De keuken is indien gewenst af te nemen met apparatuur van het merk NEFF voor een prijs van €6.250,- . Hieronder valt:
- NEFF koelkast type: KI1816F30. Een geïntegreerde koelkast met een hoogte van 1775 mm, voorzien van een FreshSafe lade welke er voor zorgt dat uw groente en fruit 2 maal langer vers blijft.
- NEFF kookplaat met afzuiging type: T58TS6BN0 Een kookplaat voorzien van TwistPad Fire bediening, 4 inductiezones met PowerBoast waarvan 2 FlexInductie zones en een braadsensor.
- NEFF bakoven met magnetron type: C18MT22H0 Een compacte bakoven met magnetron voorzien van een EasyClean reiniging systeem met een inhoud van 45 liter.
- NEFF bakoven type: C28CT24H0 Een compacte bakoven voorzien van een SLIDE meedraaiende deurgreep en een pyrolytische zelfreiniging met een inhoud van 47 liter.
- NEFF bakoven met stoom type: C18FT48H0 Een compacte bakoven met stoom voorzien van een SLIDE meedraaiende deurgreep, een EasyClean reiniging systeem en een MultiPoint kerntemperatuurmeter inhoud van 47 liter.
- NEFF vaatwasser type: S523P60X2E Een volledig integreerbare vaatwasser met een laag geluidsniveau voorzien van een InfoLight, VarioSpeed Plus, IntensieveZone en GlansDroog.

Zie jij jezelf al helemaal aan het werk in deze ruime, moderne en praktische keuken of heb je nog een aantal vragen neem dan contact met ons op, wij voorzien u graag van meer informatie. De keuken heeft een vraagprijs van €9.000,- exclusief apparatuur, transport, demontage en montage.

Voor meer afbeeldingen van deze prachtige keuken kunt u kijken op: https://www.marktplaats.nl/plaats/m1529279977/view?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

Naar specialist