Online showroom van Middelkoop Culemborg B.V.

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 246 individuele klantbeoordelingen.
Mooie gecombineerd met wit en grijs

Middelkoop Culemborg B.V. - Blauwe badkamer

We zijn toevallig bij Middelkoop terecht gekomen. We waren in Culemborg bij een andere firma kijken naar een blauw bad en hebben daar ook de spiegel gezien, die we uiteindelijk gekocht hebben, maar de verdere behandeling/aandacht daar was niet goed. Toen zijn we gaan zoeken naar een ander bedrijf in Culemborg en zodoende kwamen we bij Middelkoop uit.

We zagen in de showroom een aantal mooie dingen staan, zoals de kraan van de wasbak, de wasbak zelf en de bediening van het toilet. We hebben daarom een afspraak gemaakt.

De verkoper, Danny Rozema, was vriendelijk en aan de hand van onze gegevens en een indrukwekkend mooi softwareprogramma heeft hij toen met onze input stapsgewijs de badkamer ontworpen.

Onze enige wensen waren een inloopdouche en een vrijstaand bad (als blikvanger). We hebben bewust gekozen voor grijze tegels met daarbij de kleur blauw die overal terugkomt. We wilden geen regendouche of iets dergelijks. De spiegel met de blauwe rand aan de voorkant is tot twee keer toe door de fabrikant verkeerd geleverd, maar Danny is daar goed mee omgegaan. Bij de tweede keer kregen we een dag later een bloemetje.

We zijn tevreden over de manier waarop wij geadviseerd en begeleid zijn. We vinden het een erg mooie badkamer.