Online showroom van Middelkoop Culemborg B.V.

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 240 individuele klantbeoordelingen.
Samen maken we de mooiste keukens

Middelkoop Culemborg B.V. - Luxe eilandkeuken

Onze verkoper en aannemer Merwestreek vertelde ons dat ze heel goede ervaringen hebben met Middelkoop. Op basis van hun advies zijn we bij Middelkoop gaan kijken. Uiteindelijk hebben we een tiental zaken bezocht maar Middelkoop kwam ons als bekwaam en vertrouwd over.

Wat de doorslag gaf was de kwaliteit en goede en duidelijke informatie. Er werd ons niets opgedrongen en dat is erg fijn. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Het adviesgesprek was erg spontaan en erg open. We zijn gastvrij ontvangen er was voldoende tijd voor ons. De maten van de keuken werden met zorg uitgezocht en ingemeten. Het duurste artikel werd ons niet opgedrongen maar eerder wat het beste zou passen bij onze keuze. Erg goed!

We kwamen met een eigen ontwerp voor de keuken. We hadden het idee om een tafel aan het keukeneiland te bevestigen met in de tafelpoot de leidingen. Dit was geen enkel probleem en de montage verliep netjes en vakkundig, opnieuw echt heel goed! De afwerking was netjes en bij het monteren ontbrak er niets.

Kortom het resultaat mag er wezen en we zijn echt tevreden. Alles is naar volle tevredenheid. Het gebruik voldoet ruim aan onze verwachting.

Het hele project is goed begeleid. Bij de ontvangst kregen we koffie en een hartig hapje en goede begeleiding tijdens de gesprekken. Ook de oplevering was volledig volgens afspraak.
Dit is een goed bedrijf waar een afspraak nog een afspraak is! We raden iedereen aan bij Middelkoop keukens en badkamers te gaan kijken.