Online showroom van Middelkoop Culemborg B.V.

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 240 individuele klantbeoordelingen.
Landelijke wonen in Vlijmen

Middelkoop Culemborg B.V. - Grijze eilandkeuken

Wij kennen Middelkoop van ons nieuwbouwproject van Merwestreek. Deze bouwmaatschappij werkt vaker met Middelkoop en had ook voor ons project werkten zij samen.

Wij zijn echter wel bij meerdere zaken geweest voor zowel de keuken, de vloer als het sanitair. We hadden verwacht dat we ergens anders wellicht een nog scherper aanbod hadden kunnen krijgen maar dat is voor ons niet alles. Het gevoel bij de zaak en de mensen die je helpen zijn ook belangrijk. Zeker bij dergelijke grote aankopen waar service achteraf voor ons ook een grote rol speelt. Daarbij hebben we kunnen kiezen voor kwaliteit die past bij het huis dat we hebben gebouwd. Dat was bij andere partijen toch wat minder.

De service en de kwaliteitsmaterialen die voor een goede prijs worden aangeboden waren voor ons doorslaggevend in de keuze voor Middelkoop. Middelkoop heeft echter nog een groot pre op andere zaken. Er wordt je hier niets opgedrongen. Dat vonden wij heel prettig.

Wij hebben bijvoorbeeld onze keuken in etappes samengesteld. Dat was geen enkel probleem, zelfs na de eerste offerte niet. Bij andere partijen werd al om een handtekening gevraagd alvorens er een offerte werd gemaakt.

De adviesgesprekken liepen op ons tempo en met doordachte vragen. Nergens werd gehaast maar vooral goed gekeken naar wat goed bij elkaar en bij ons past.

Een mooi voorbeeld hiervan is de plaatsing van apparatuur in de keuken. Door Dick Molenaar is de driehoek van apparaten en kasten geadviseerd. Naast het koken gaat ook het opruimen gemakkelijk en houden we ook genoeg ruimte over om te lopen.

In eerste instantie hadden we wat ideeën maar we moesten ook rekening houden met de bouwtekeningen van het huis. Middelkoop heeft ons geholpen om de ruimte nog beter te gebruiken en daardoor hebben we bijvoorbeeld een dubbele douche.

Bij de montage zijn wel een paar dingetjes anders gegaan dan in de afspraken stond. Hier merk je dat een bouwproject groot is en dan kleine dingen grote gevolgen kunnen hebben. Middelkoop en Merwestreek zijn dan heel goede partners en lossen deze dingen geweldig op, vlot en met heel goede mensen die zorgen dat alles perfect in orde is.

Alle monteurs hebben stuk voor stuk geweldig werk geleverd in ons huis.Er is heel netjes gewerkt en ook de laatste klusjes die na oplevering moesten gebeuren zijn perfect opgelost. Dit heeft denk ik te maken met het perfectionisme en de klantgerichtheid van Middelkoop. Iedereen die bij ons is geweest straalt dat uit.

Wij hebben zelfs iets beters gekregen dan waar we in ons hoofd mee gestart zijn± meer effectieve ruimte in de keuken, een heerlijk lichte badkamer en een mooie rustige eenheid door een perfect matchende kleur vloerkleur.

Wij zijn zeker tevreden over wat we opgeleverd hebben gekregen. Er zijn ook zeker verbeterpunten zoals de afstemming van elementen van de bouw. Maar in alle gevallen heeft Middelkoop gezorgd voor een perfecte opvolging. En dat is volgens ons bij zo'n groot project het belangrijkst, er gaat immers altijd wel wat mis. De kracht van een goede partij zit dan in de oplossing en het eindresultaat. En dat mag er zijn!