Online showroom van Middelkoop Culemborg B.V.

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 240 individuele klantbeoordelingen.
Let op de witte metrotegels

Middelkoop Culemborg B.V. - Zwarte rechte keuken

Wij kennen Middelkoop via onze aannemer, Allure, deze heeft een samenwerking met Middelkoop. Alleen Middelkoop mocht tijdens de bouw een badkamer, keuken en/of vloer plaatsen. Een badkamer plaatsen na oplevering leek ons niet handig, dus wij zijn gaan kijken in de showroom in Culemborg. Voor zowel de keuken als de badkamer zijn wij ook bij een andere leverancier geweest om te praten en een offerte te laten maken. Maar ons gevoel bij Middelkoop was goed en de prijzen vergelijkbaar met de andere offertes. Dat ons huis met badkamer en keuken kon worden opgeleverd (onder verantwoordelijkheid van Allure) heeft ons over de streep getrokken.

Echter over onze vorige keuken, de plaatsing en de nazorg van Tieleman Keukens (Zeeland) waren wij zeer tevreden, dus we waren voor de keuken niet van plan om voor Middelkoop te kiezen. Tijdens onze bezoeken en contacten kregen we echter eenzelfde gevoel bij Middelkoop. We hebben er toen bewust voor gekozen zowel de keuken als de badkamer bij Middelkoop aan te schaffen, waarbij de prijsonderhandelingen (twee aankopen) en de oplevering door onze aannemer natuurlijk ook een rol speelden.

Daarnaast zijn we prettig geholpen, kregen onze vragen per mail snel beantwoord en we zijn geen snelle beslissers, maar kregen alle tijd en medewerking om weloverwogen keuzes te maken. We hebben meerdere gesprekken gehad voordat we definitieve keuzes hebben gemaakt. Daar was alle ruimte voor. En we hebben geen enkele keer naar de voortgang van iets hoeven informeren. Alle vragen werden snel opgepakt en teruggekoppeld.

Tevens werden we zeer goed geïnformeerd over de materiaalkeuzes. We hadden voor zowel de badkamer als de keuken wel een plaatje in ons hoofd, maar voor de keuzes van materialen hebben we de adviezen van onze contactpersonen bij Middelkoop gevolgd. En daar zijn we een half jaar na aanschaf heel tevreden over. Wij hadden plaatjes voor de keuken en badkamer in ons hoofd en een bouwtekening van onze aannemer waarin met onze wensen rekening was gehouden. Middelkoop heeft in overleg de materialen in deze plaatjes verwerkt. We hebben Middelkoop wel de vrijheid gegeven om dingen te veranderen die technisch of praktisch beter (uitvoerbaar) waren.

Over de montage zijn we ook tevreden. De keuken werd zonder problemen geplaatst, maar voordat de schilder de wanden had gespoten. Middelkoop had het beschermfolie toen al verwijderd van de kastdeurtjes (om gebreken te kunnen checken) en helaas zijn er - ondanks het afplakken door de schilder - toch spetters op de kastdeurtjes gekomen. Deze moesten na oplevering worden vervangen. Jammer! De plint werd op de dag van de verhuizing na geleverd. Even druk, maar het is een plaatje geworden!

We hebben tijdens de montage ervaren dat het erg prettige, rustige en behulpzame medewerkers zijn.

Kortom we zijn heel tevreden. De enkele vragen die we na oplevering hadden, werden eveneens snel beantwoord. Of we nog een keer naar Middelkoop zullen gaan? Zeker! We zouden het een volgende keer precies hetzelfde doen.