Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,3%
Tevreden
3,7%
Ontevreden
0%

Aannemersbedrijf G. van der Meijden
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Aannemersbedrijf G. van der Meijden is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Aannemersbedrijf G. van der Meijden te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Aannemersbedrijf G. van der Meijden heeft 27 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 4% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Aannemersbedrijf G. van der Meijden.
Gemiddeld wordt Aannemersbedrijf G. van der Meijden met een 9,6 beoordeeld.
Aannemersbedrijf G. van der Meijden heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Aannemersbedrijf G. van der Meijden

Aannemersbedrijf G. van der Meijden te Ede richt zich op de burger- en utiliteitsbouw, van nieuwbouw en verbouw tot onderhoud en renovatie. Wij zijn er voor u om advies te geven over allerlei bouwwerkzaamheden, maar ook om deze op papier te krijgen. Hierdoor wordt er een duidelijk beeld van de verbouwing geschetst. waarna het project goed gerealiseerd kan worden.

Wij richten ons op een hoge kwaliteit van bouwen en isolerende maatregelen, waardoor er gunstig met grondstoffen omgegaan kan worden voor een beter milieu. Ook klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Uit duidelijke afspraken en goed overleg komt uiteindelijk een keurig eindproduct voort, naar tevredenheid van de klant. Of het nu gaat om timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, stukadoorswerk, advies bouwtechnische zaken, wij helpen u graag!

Neem voor meer informatie een kijkje op de website!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
07:00 - 20:00
Dinsdag
07:00 - 20:30
Woensdag
07:00 - 20:30
Donderdag
07:00 - 20:30
Vrijdag
07:00 - 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Aannemersbedrijf G. van der Meijden
Galileilaan 33s
6716 BP, EDE

Vragen aan Aannemersbedrijf G. van der Meijden