Allesvoorjeband.nl

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 16 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Allesvoorjeband.nl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Allesvoorjeband.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Allesvoorjeband.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Allesvoorjeband.nl heeft 16 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Allesvoorjeband.nl.
Gemiddeld wordt Allesvoorjeband.nl met een 9,6 beoordeeld.
Allesvoorjeband.nl heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Allesvoorjeband.nl

"Wat is er nou leuker dan van je hobby je beroep maken en je beroep toepassen tijdens het uitvoeren van je hobby?"

Uit deze gedachte is Allesvoorjeband.nl ontstaan. Deze website maakt namelijk onderdeel uit van FMG Reclame BV. Dit creatieve reclameburo uit Dongen timmert al een kleine 10 jaar aan de weg en heeft altijd een goed idee voor iedere vraag. Als drukwerkbemiddelaar weten zij als geen ander waar kwalitatief goed drukwerk vandaan komt. Dit geldt niet alleen voor posters, flyers en ander drukwerk, maar ook voor T-shirts, buitenreclame, websites, vlaggen....

De eigenaar van FMG Reclame BV is in zijn vrije tijd actief als muzikant en komt in aanraking met veel muzikanten, boekingskantoren, concertzalen en festivalorganisatoren. Of het nou het eerste optreden van een schoolband betreft of de organisatie van een festival met 10.000 bezoekers: er is één gemeenschappelijke deler: men wil kwaliteit, maar het liefst niet al te veel betalen.

Door de kennis uit beide werelden samen te voegen, is Allesvoorjeband.nl ontstaan. Bij het samenstellen van het assortiment is er gekeken naar de wensen van een band en geselecteerd met het kritische oog van een professioneel reclamebureau. Hierdoor ben je er bij Allesvoorjeband.nl zeker van dat je de beste kwaliteit tegen de beste prijs krijgt.

Allesvoorjeband.nl is officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die gaan voor een optimale klanttevredenheid.
Wie kan onze service en kwaliteit nou beter beoordelen dan onze klanten zelf?

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Allesvoorjeband.nl
Eindsestraat 37A
5105 AA, Dongen

Vragen aan Allesvoorjeband.nl