Apotheek Zuidlaren

Beoordeling 8,3 gebaseerd op 808 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
79,2%
Tevreden
13,6%
Ontevreden
7,2%

Apotheek Zuidlaren
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Apotheek Zuidlaren is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Apotheek Zuidlaren te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Apotheek Zuidlaren heeft 808 klantbeoordelingen verzameld.
79% is supertevreden, 14% is tevreden en 7% is ontevreden.
92.82% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Apotheek Zuidlaren.
Gemiddeld wordt Apotheek Zuidlaren met een 8,3 beoordeeld.
Apotheek Zuidlaren heeft een NPS score van 72 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Apotheek Zuidlaren

Apotheek Zuidlaren wil voor Zuidlaren en haar omgeving producten en diensten bieden van aantoonbare, hoogwaardige kwaliteit. Daarbij streven wij naar een optimale begeleiding. Dit willen wij realiseren door structurele en herkenbare farmaceutische patiƫntenzorg (FPZ), in de vorm van de juiste informatie en voorlichting bij de start van een behandeling maar ook tijdens het gebruik, als bij het stoppen. Daarnaast willen wij specifieke patiƫntengroepen begeleiden middels medicatie- en gezondheidschecks. Bovenstaande willen wij realiseren in nauwe samenwerking met het apotheekteam, huisartsen (praktijken), thuiszorg en overige zorgverleners en daarnaast met groothandel en zorgverzekeraars.

Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Apotheek Zuidlaren
Kerkstraat 2
9471 GB, Zuidlaren

Vragen aan Apotheek Zuidlaren