B. van Rooij Bouwservice

Beoordeling 10 gebaseerd op 9 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

B. van Rooij Bouwservice
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

B. van Rooij Bouwservice is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt B. van Rooij Bouwservice te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

B. van Rooij Bouwservice heeft 9 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met B. van Rooij Bouwservice.
Gemiddeld wordt B. van Rooij Bouwservice met een 10 beoordeeld.
B. van Rooij Bouwservice heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over B. van Rooij Bouwservice

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van B. van Rooij Bouwservice . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne bouwbeleving garanderen.

Wilt u uw bouwwerkzaamheden vakkundig door een aannemersbedrijf uit laten voeren en wel door een betrouwbare aannemer met jarenlange ervaring en een groot aantal tevreden klanten? Dan bent u bij B. van Rooij Bouwservice aan het juiste adres.

Wij kunnen uw bouwklus aannemen en wij gaan pas weg wanneer u geheel tevreden bent.

Uw bouwklus wordt bij B. van Rooij Bouwservice vakkundig aangenomen en uitgevoerd. Het eerste gesprek bestaat uit een geheel vrijblijvende afspraak, tijdens de eerste kennismaking met u zullen wij gaan inventariseren wat uw wensen zijn. U ontvangt van ons na het eerste gesprek een offerte. Na uw akkoord zullen wij uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatiewerkzaamheden met de grootste zorg uitvoeren.

Wanneer u voor ons als aannemer kiest, kiest u voor:
- Goed advies
-Vakmanschap
-Kwaliteit
-Service
-Garantie

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

B. van Rooij Bouwservice
Driesvelden 6
5685 JH, BEST

Vragen aan B. van Rooij Bouwservice