Schuit Totaal Wonen

Beoordeling 8,2 gebaseerd op 44 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
77,3%
Tevreden
11,4%
Ontevreden
11,4%

Schuit Totaal Wonen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Schuit Totaal Wonen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Schuit Totaal Wonen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Schuit Totaal Wonen heeft 44 klantbeoordelingen verzameld.
77% is supertevreden, 11% is tevreden en 11% is ontevreden.
88.63% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Schuit Totaal Wonen.
Gemiddeld wordt Schuit Totaal Wonen met een 8,2 beoordeeld.
Schuit Totaal Wonen heeft een NPS score van 66 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Schuit Totaal Wonen

Fijn dat u ons heeft gevonden! Bij Schuit Totaal Wonen bent u op het juiste adres voor badkamers, wand- en vloertegels en sauna's maar ook voor stuc- en sauswerk. Vanaf hier helpen wij u, als ervaren specialist, graag verder met de zoektocht naar uw ideale badkamer. Dit doen we door middel van een paar duidelijke stappen: Oriëntatie in onze showroom, situatieopname bij u thuis (renovatie), presentatie van uw unieke 3D ontwerp en vervolgens met het aanbieden van een heldere en duidelijke offerte.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van allerlei soorten badkamers... van klein tot groot, van eenvoudig tot luxe, passend bij uw budget. Bezoek onze ruime showroom in Putten en kom vrijblijvend de nodige inspiratie opdoen. Wij zorgen ondertussen voor een heerlijk kopje koffie of thee en denken graag met u mee. Met een eerlijk en vakkundig advies specifiek toegespitst op uw badkamer en uw wensen, komt u zo al een stap dichterbij uw droombadkamer.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Schuit Totaal Wonen
Hoge Eng Oost 13
3882 TM, PUTTEN

Vragen aan Schuit Totaal Wonen