Bartels Hifi - Tv - Domotica

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 526 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93%
Tevreden
2,1%
Ontevreden
4,9%

Bartels Hifi - Tv - Domotica
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bartels Hifi - Tv - Domotica is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bartels Hifi - Tv - Domotica te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bartels Hifi - Tv - Domotica heeft 526 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 2% is tevreden en 5% is ontevreden.
95.06% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bartels Hifi - Tv - Domotica.
Gemiddeld wordt Bartels Hifi - Tv - Domotica met een 8,9 beoordeeld.
Bartels Hifi - Tv - Domotica heeft een NPS score van 88 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bartels Hifi - Tv - Domotica

Bartels HiFi, TV & Domotica is sinds 1964 een gevestigde naam in de regio Tilburg voor premium beeld- en geluidsbeleving. In de loop der jaren heeft Bartels zich ontwikkeld tot dé winkel voor TV, audio/hifi en domotica met een zorgvuldig samengesteld, maar uitgebreid assortiment van exclusieve topmerken. De omvang van hun selectie aan topmerken is uniek en stelt Bartels in staat te garanderen dat we altijd de beste oplossing voor je hebben.

In Bartels' ruime showroom van 800m2 in Tilburg, voorzien van 6 luisterruimtes, een streamingcenter, televisies en een Loewe Gallery, kun je persoonlijk de optimale keuze ervaren en selecteren. De ambitie van Bartels is om voor jou de ultieme beeld- en geluidservaring te vinden, leveren en installeren.

HiFi en Audio: Met merken als Bowers & Wilkins, Piega, KEF, Cambridge Audio en nog veel meer, bieden wij een uitgebreidt assortiment aan de beste luidsprekers en hifi-apparatuur.

Televisies: Naast onze uitgebreide Loewe Gallery, leveren wij alle merken televisies zoals Samsung, LG, Panasonic en Sony.

Maatwerk oplossingen: Wegwerken van kabels, een TV die in de grond (of plafond) verdwijnt of een TV-meubel op maat? Wij bieden talloze maatwerk oplossingen die ervoor zorgen dat jouw apparatuur niet alleen optimaal klinkt, maar er ook nog perfect afgewerkt uit ziet.

Domotica / Smart Home: Alle apparatuur in huis op elkaar aangesloten? Bedien alles gemakkelijk met één druk op de knop op een afstandsbediening, via jouw smartphone of via een hub aan de wand. Met onze domotica-oplossingen van Control4 wordt het leven in huis gemakkelijker, én leuker!

Wifi en netwerk: Nooit meer problemen met WiFi? Onze Netwerkspecialisten kunnen jouw (draadloze) netwerk optimaliseren of volledig aanleggen zodat jij altijd perfect internet hebt.


Naast onze particuliere diensten, bieden wij ook zakelijke oplossingen. Maatwerk schermen voor op kantoor of op de zaak, luidsprekersystemen voor winkels en horeca en complete intercom- en conference oplossingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Bartels?

Al sinds 1964 biedt Bartels de beste oplossingen in beeld en geluid. Of het nu gaat om een nieuwe hifi-set, een nieuwe televisie of compleet huis voorzien van beeld, geluid en domotica, wij vinden altijd de béste oplossing voor elke wens, budget en situatie. Kom langs in onze showroom voor vrijblijvend advies of shop online op onze webshop www.bartelstilburg.nl

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
Open op afspraak
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bartels Hifi - Tv - Domotica
Besterdring 87-91
5014 HH, TILBURG

Vragen aan Bartels Hifi - Tv - Domotica