Bas Tweewielers Zoetermeer

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Bas Tweewielers Zoetermeer is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bas Tweewielers Zoetermeer te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bas Tweewielers Zoetermeer heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bas Tweewielers Zoetermeer.
Gemiddeld wordt Bas Tweewielers Zoetermeer met een 0 beoordeeld.
Bas Tweewielers Zoetermeer heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Bas Tweewielers Zoetermeer

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bas Tweewielers Zoetermeer. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Bas Tweewielers Zoetermeer
Samanthagang 50
2719 CK, Zoetermeer

Vragen aan Bas Tweewielers Zoetermeer