Bas van Doorn Tweewielers

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 1353 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,4%
Tevreden
1,9%
Ontevreden
0,7%

Bas van Doorn Tweewielers
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bas van Doorn Tweewielers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bas van Doorn Tweewielers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bas van Doorn Tweewielers heeft 1353 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 2% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.26% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bas van Doorn Tweewielers.
Gemiddeld wordt Bas van Doorn Tweewielers met een 9,3 beoordeeld.
Bas van Doorn Tweewielers heeft een NPS score van 97 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bas van Doorn Tweewielers

Van harte welkom bij Bas van Doorn Tweewielers

In augustus 2016 heb ik de in Vlijmen en omstreken bekende rijwielhandel van Kees v.d Water overgenomen. Een zaak met een rijke traditie (53 jaar!) van kwaliteit, service en vakmanschap. Een begrip in een gemoedelijke Brabantse omgeving.
Het is een hele uitdaging om na 15 jaar te hebben gewerkt als ‘sleutelaar’ en ‘verkoper’ zelf letterlijk het stuur over te nemen.
Als gediplomeerd fietstechnicus, bromfietstechnicus en specialist in e-bikes staat het bedrijf garant voor hoogwaardige producten en voor gedegen dienstverlening. Alle tweewielers worden afgemonteerd en gerepareerd in eigen werkplaats. Met moderne apparatuur en met goed advies worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Of u nu wilt genieten van een ontspannen fietstocht, van een sportieve etappe of van een zakelijke en gezonde rit van huis naar werk; u wilt zich geen zorgen maken over ‘het materiaal’.
Dat we daarbij oog hebben voor duurzaamheid kunnen we waarmaken omdat we een erkend leerbedrijf zijn. De bij ons opgeleide fietsenmakers weten dat ‘schoon fietsen’ de toekomst heeft.

Kom gerust eens langs in onze showroom. U vindt daar een groot assortiment tweewielers van allerlei merken. Ook kinderfietsen en occasions. Met ons grote hoeveelheid accessoires kunt u de laatste trends in fietsen volgen en het fietsgemak verhogen

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bas van Doorn Tweewielers
Burgemeester van Houtplein 35
5251 PT, Vlijmen

Vragen aan Bas van Doorn Tweewielers