5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Beddenspeciaalzaak De Vries
Passage 1
6581 WK , Malden
024-3585801

Reviews van Beddenspeciaalzaak De Vries


Beoordeling 10 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

Beddenspeciaalzaak De Vries

100%
0%
0%

Beddenspeciaalzaak De Vries beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Beddenspeciaalzaak De Vries op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Beddenspeciaalzaak De Vries wel of niet aan:

  Al jaren word ik zeer goed geholpen, geen fabeltjes, echt vakkennis en goed advies. Bijzonder vriendelijk. Ik hebmeerdere dekmatrassen uitgebreid thuis mogen proberen, en er werd goed meegdacht. Superservice, en heel deskundig en klantgericht. Ze willen je ook niet iets verkopen als ze er niet zeker van zijn dat je daarmee goed geholpen bent. Alle lof! En ik lig en slaap nu fantastisch.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Beddenspeciaalzaak De Vries wel of niet aan:

  Niets is teveel, matras omruilen, bezoek aan huis door de heer de Vries om te kijken wat het juiste kussen is en om de lattenbodem in te stellen. Top service! Zelden mee gemaakt. Als U uiteindelijk maar lekker slaapt was de reactie steeds.

  Verbeterpunten:
  Ik zou het echt niet weten. Zeer tevreden.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Beddenspeciaalzaak De Vries wel of niet aan:

  We waren op zoek naar een nieuwe matrassen, eerlijk en uitgebreid advies gekregen (nemen echt de tijd) medewerker is zelfs thuis komen kijken naar het huidige bed. Levering is keurig gedaan door twee nette jongens. inmiddels slapen we enkele maanden heerlijk op onze nieuwe matrassen. Bij de Vries beddenspeciaalzaak weten ze hoe het hoort.

Schrijf een beoordeling

Over Beddenspeciaalzaak De Vries

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Beddenspeciaalzaak De Vries . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Beddenspeciaalzaak De Vries is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Beddenspeciaalzaak De Vries te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Beddenspeciaalzaak De Vries ?

Vraag het de specialist