Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 46 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen heeft 46 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen.
Gemiddeld wordt Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen met een 9,5 beoordeeld.
Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen

Ons doel is iedereen een persoonlijk advies te geven, omdat ieder mens uniek is. Daarom inventariseren wij graag tijdens het intakegesprek wie u bent, wat uw behoeften en wensen zijn en of er lichamelijke (slaap gerelateerde) klachten zijn.

Het uitzoeken van een nieuw bed kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn, daar hebben wij van Beddenspecialist Prins Heerlijk Slapen sinds een aantal jaar iets op gevonden. SlaapID is ons onafhankelijk meetsysteem waardoor wij meer inzicht krijgen in uw slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden u hele verrassende informatie, die helpen bij het maken van een passende en goede keuze uit de brede collectie die wij voeren.

Wij bekijken bij u thuis uw persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere openingstijden graag onze deuren wanneer het u uitkomt. Bent u niet in staat om naar de winkel toe te komen, dan komen wij graag bij u thuis om u een passend advies te geven of uw huidige slaapsituatie te bekijken.
Na de aankoop monteren en bezorgen wij gratis, nemen uw oude matrassen retour en bieden u de beste garanties.

Wilt u ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze winkel aan de Hoofdstraat 15 te Stadskanaal, waar u gratis voor de deur kunt parkeren

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen
Hoofdstraat 15
9501 CL, Stadskanaal

Vragen aan Beddenspecialist Prins Heerlijk slapen