Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 142 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
99,3%
Tevreden
0,7%
Ontevreden
0%

Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel heeft 142 klantbeoordelingen verzameld.
99% is supertevreden, 1% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel.
Gemiddeld wordt Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel met een 9,5 beoordeeld.
Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel heeft een NPS score van 99 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel

Thuiskomen is iets wat voor iedereen belangrijk is. Tot rust komen en jezelf zijn op een plek die aanvoelt als een warme deken. Dat thuisgevoel creëer je met een inrichting die bij je past. En daarbij willen wij u graag helpen. Kom of bel ons Atelier en laat u inspireren door ons assortiment stoffen.

Beekes Stoffeer Atelier richt zich op de complete stoffering van uw huis, caravan of boot. U moet hierbij denken aan banken, stoelen, gordijnen, tapijt, boot en lounge kussens en headboards. En er is keus uit meer dan 3000 stoffen en leder. Ook hebben wij de grootste collectie buitenstoffen en kunstleder van midden Nederland. Deze stoffen die speciaal voor buiten zijn gemaakt zijn rot en schimmelvrij en water afstotend. Dus nooit meer rennen voor u kussens met een regenbui. Wij staan vooral bekend om onze specialisatie in de merken Artifort, Gelderland, Rolf Benz, Leolux, Montis, Schuitema en vele andere topmerken. Ook voor het ouderwets klassieke werk bent u hier aan het juiste adres. Wij doen de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals aangepaste stoelen, kussens en matrassen voor mensen met een beperking en we hebben ons sinds een paar jaar ook gespecialiseerd in het herstofferen van boxsprings en het maken van headboards.

Schuitema Furniture gaat afbouwen, maar niet getreurd. Wij zijn er in gespecialiseerd om deze her te stofferen, zowel in stof als in leer. Schuitema behoort tot het hogere segment. Wij beschikken over de juiste stoffen, materialen en de deskundigheid.

U kunt ook bellen voor een prijsopgave bij u thuis, een mail sturen met een foto of ons Atelier bezoeken.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
00:00 - 00:00
Woensdag
10:00 - 17:00
00:00 - 00:00
Donderdag
10:00 - 17:00
00:00 - 00:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
00:00 - 00:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
00:00 - 00:00
Zondag
Gesloten

Contact

Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel
Oud Loosdrechtsedijk 61A
1231 LP, Loosdrecht

Vragen aan Beekes Stoffeer Atelier stoffeerderij en stoffen winkel