Bekura BV

Beoordeling 9 gebaseerd op 5 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Bekura BV
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bekura BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bekura BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bekura BV heeft 5 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bekura BV.
Gemiddeld wordt Bekura BV met een 9 beoordeeld.
Bekura BV heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bekura BV

Bekura Hilversum, dé specialist in kunststof en aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien!

Uw kozijnen of deuren zijn aan vervanging toe? U wilt een (nieuwe) schuifpui, kozijn deur of raam? Dan bent u Bekura aan het juiste adres. Al sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in het op maat produceren en vakkundig plaatsen van aluminium en kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen.

Op basis van de bouwstijl van uw woning of bedrijfspand en uw persoonlijke voorkeur, realiseren onze specialisten smaakvolle, betaalbare en kwalitatief hoogstaande oplossingen die de waarde van uw pand blijvend verhogen. Minimaal onderhoud en een maximale levensduur staan daarbij voorop. Uitgebreid advies, uitmuntende service en een degelijke garantie zijn bij ons geen loze begrippen. En onze glasheldere offertes voorkomen onaangename verrassingen achteraf.

Naast kunststof en aluminium kozijnen is Bekura leverancier van Keralit gevel- en dakrandbekleding. Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevel- en dakrandproduct dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Deze toplaag heeft in de professionele bouwwereld een goede naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit en kleurechtheid. Het kleurenpallet bestaat uit zeer veel kleuren van uni-kleuren tot houtstructuren.

Bekura heeft een assortiment met raamdecoratie die zonder boren en / of schroeven gemonteerd kan worden. Deze decoratieve raamdecoratie wordt in een aluminium frame door middel van een sterk magneetband op de glaslatten van de kunststof kozijnen geplakt. De raamdecoratie wordt tussen de glaslatten gemonteerd waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hier kunnen draaikiepramen verder geopend worden dan wanneer de raamdecoratie op de traditionele wijze op de ramen wordt gemonteerd. Naast deze producten heeft Bekura ook horizontale jaloezieën van Zonnelux in het assortiment.

Ook insectenwering d.m.v. horren behoort tot de mogelijkheden. Bekura biedt een breed pakket aan van diverse horren voor ramen, deuren, dakvenster en schuifpuien. Denk daarbij aan inzethorren, inzetrolhorren, diverse rolhordeuren zoals de originele plisséhordeur.

Op deze website krijgt u een eerste indruk van ons bedrijf. Graag maken wij een afspraak bij u thuis of in onze showroom voor een geheel vrijblijvend advies op maat. Bel (035) 640 06 49.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 16:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

Bekura BV
Nieuwe Havenweg 57C
1216 BN, HILVERSUM

Vragen aan Bekura BV