Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen

Beoordeling 9 gebaseerd op 5 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen heeft 5 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen.
Gemiddeld wordt Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen met een 9 beoordeeld.
Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen

Bekura Hilversum, dé specialist in kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en serres!

Uw kozijnen of deuren zijn aan vervanging toe? U wilt een (niewe) schuifpui, kozijn deur of raam? Dan bent u Bekura aan het juiste adres. Al sinds 1985 zijn wij gespecialiseerd in het op maat produceren en vakkundig plaatsen van aluminium en kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen.

Op basis van de bouwstijl van uw woning of bedrijfspand en uw persoonlijke voorkeur, realiseren onze specialisten smaakvolle, betaalbare en kwalitatief hoogstaande oplossingen die de waarde van uw pand blijvend verhogen. Minimaal onderhoud en een maximale levensduur staan daarbij voorop. Uitgebreid advies, uitmuntende service en een degelijke garantie zijn bij ons geen loze begrippen. En onze glasheldere offertes voorkomen onaangename verrassingen achteraf.

Op deze website krijgt u een eerste indruk van ons bedrijf. Graag maken wij een afspraak bij u thuis of in onze showroom voor een geheel vrijblijvend advies op maat. Bel (035) 640 06 49.

Bedrijfsvideo

Portfolio

Openingstijden

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 16:30
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen
Beresteinseweg 36
1217 TJ, HILVERSUM

Vragen aan Bekura Kunststof en Aluminium Kozijnen