Bijl Tweewielercentrum

Beoordeling 9 gebaseerd op 391 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,4%
Tevreden
4,1%
Ontevreden
0,5%

Bijl Tweewielercentrum
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bijl Tweewielercentrum is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bijl Tweewielercentrum te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bijl Tweewielercentrum heeft 391 klantbeoordelingen verzameld.
95% is supertevreden, 4% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.49% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bijl Tweewielercentrum.
Gemiddeld wordt Bijl Tweewielercentrum met een 9 beoordeeld.
Bijl Tweewielercentrum heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bijl Tweewielercentrum

Alleen een top assortiment is niet voldoende. Bijl Tweewielercentrum garandeert u daarom ook het beste advies en de beste service! Wij staan altijd voor u klaar. Voor, tijdens en zeker ook na uw aankoop.

Wij bieden een overzichtelijk assortiment fietsen en accessoires. Laat u inspireren door onze collectie. Wij streven er dan ook naar om voor u die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren wij in onze winkel een selectie fietsen die garant staan voor pure kwaliteit.

In onze ruime fietsencollectie vindt u gegarandeerd een fiets die bij u past. Het aanbod is gevarieerd en actueel. Degelijke en hippe stadsfietsen voor naar uw werk of naar school, toerfietsen voor lekker lange fietstochten, sportieve racefietsen en mountainbikes, de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een collectie voor kinderen! Ook voor accessoires hebben wij een uitgebreid assortiment. Denk hierbij aan de lifestyle- en transportfietsen welke op dit moment helemaal hot zijn en leuk zijn aan te kleden met diverse soorten manden, kratten, bloemslingers etc.

Daarnaast is Bijl Tweewielercentrum groot in elektrische fietsen. Wij zijn dealer van o.a. Pegasus, Bulls, Katarga, Cortina, Vogue en nog veel meer. Deze toonaangevende merken hebben een uitgebreid assortiment. Merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Er is altijd een elektrische fiets te vinden die aan uw wensen voldoet!

Graag verwelkomen wij u in onze winkel!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
Gesloten

Contact

Bijl Tweewielercentrum
H.B. Nederburghstraat 1A
2861 ZB, Bergambacht

Vragen aan Bijl Tweewielercentrum