Bike Mechanics

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Bike Mechanics
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bike Mechanics is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bike Mechanics te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bike Mechanics heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bike Mechanics.
Gemiddeld wordt Bike Mechanics met een 0 beoordeeld.
Bike Mechanics heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Bike Mechanics

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bike Mechanics. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
13u30 - 18u30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13u30 - 18u30
Donderdag
13u30 - 18u30
Vrijdag
13u30 - 18u30
Zaterdag
9u30 - 13u00
Zondag
Gesloten

Contact

Bike Mechanics
Meersstraat 10
1770, Liedekerke

Vragen aan Bike Mechanics