Bike Totaal Breed & Meester

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 948 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,6%
Tevreden
4%
Ontevreden
0,4%

Bike Totaal Breed & Meester
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bike Totaal Breed & Meester is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bike Totaal Breed & Meester te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bike Totaal Breed & Meester heeft 948 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 4% is tevreden en 0% is ontevreden.
99.58% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bike Totaal Breed & Meester.
Gemiddeld wordt Bike Totaal Breed & Meester met een 9,2 beoordeeld.
Bike Totaal Breed & Meester heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bike Totaal Breed & Meester

BikeTotaal Breed En Meester...


Ontdek de toekomst van fietsen bij dé E-bike winkel in Hoorn, Zwaag en omstreken! Bij ons vind je niet alleen hoogwaardige elektrische fietsen, maar ook een team van gepassioneerde experts die klaar staan om jouw fietservaring naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle stadsfietsen of krachtige comfortabele toerfietsen, wij hebben het allemaal. Kom langs en ervaar zelf de vrijheid, het gemak en de sensatie van elektrisch fietsen. Jouw avontuur begint hier, bij dé E-bike specialist Bike Totaal Breed & Meester. Hans, Lex, Dominique en Erwin zorgen dat je je helemaal thuis voelt in een prachtige winkel welke werkelijk is overladen met de mooiste fietsen en merken. De jarenlange ervaring van deze heren zijn onmiddellijk te herkennen zodra je in gesprek raakt. Service, vriendelijk en vakkundigheden staan hoog in het vaandel bij dit mooie bedrijf. Maar ook creativiteit is zomaar een van de eigenschappen die oprecht genoemd mogen worden. Tot ziens in onze winkel!

Online showroom

  • Breed assortiment, Meester in vakmanschap!

    Profile de "Fietsspecialist"

Openingstijden

Maandag
00:00 - 00:00
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 16:30
Zondag
Gesloten

Contact

Vragen aan Bike Totaal Breed & Meester