Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 691 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
94,7%
Tevreden
4,1%
Ontevreden
1,3%

Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie heeft 691 klantbeoordelingen verzameld.
95% is supertevreden, 4% is tevreden en 1% is ontevreden.
98.7% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie.
Gemiddeld wordt Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie met een 9,1 beoordeeld.
Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie heeft een NPS score van 93 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Aanbiedingen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie
Dorpsstraat 20
5061 HK, Oisterwijk

Vragen aan Bike Totaal Tweewielerspecialist René van Linden - Fietsenwinkel en fietsreparatie