Bike Totaal van der Koog Numansdorp

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 799 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,5%
Tevreden
3%
Ontevreden
1,5%

Bike Totaal van der Koog Numansdorp
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bike Totaal van der Koog Numansdorp is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bike Totaal van der Koog Numansdorp te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bike Totaal van der Koog Numansdorp heeft 799 klantbeoordelingen verzameld.
95% is supertevreden, 3% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.49% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bike Totaal van der Koog Numansdorp.
Gemiddeld wordt Bike Totaal van der Koog Numansdorp met een 9,1 beoordeeld.
Bike Totaal van der Koog Numansdorp heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bike Totaal van der Koog Numansdorp

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bike Totaal van der Koog Numansdorp. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Vragen aan Bike Totaal van der Koog Numansdorp