Bike Totaal van der Koog Numansdorp

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Bike Totaal van der Koog Numansdorp is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bike Totaal van der Koog Numansdorp te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bike Totaal van der Koog Numansdorp heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bike Totaal van der Koog Numansdorp.
Gemiddeld wordt Bike Totaal van der Koog Numansdorp met een 0 beoordeeld.
Bike Totaal van der Koog Numansdorp heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Bike Totaal van der Koog Numansdorp

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bike Totaal van der Koog Numansdorp. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Vragen aan Bike Totaal van der Koog Numansdorp