Bike Totaal van der Koog Strijen

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 541 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,2%
Tevreden
2%
Ontevreden
0,7%

Bike Totaal van der Koog Strijen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bike Totaal van der Koog Strijen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bike Totaal van der Koog Strijen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bike Totaal van der Koog Strijen heeft 541 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 2% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.26% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bike Totaal van der Koog Strijen.
Gemiddeld wordt Bike Totaal van der Koog Strijen met een 9,4 beoordeeld.
Bike Totaal van der Koog Strijen heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bike Totaal van der Koog Strijen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bike Totaal van der Koog Strijen . Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Vragen aan Bike Totaal van der Koog Strijen