Bogarden buitenmeubilair

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Bogarden buitenmeubilair
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bogarden buitenmeubilair is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bogarden buitenmeubilair te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bogarden buitenmeubilair heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bogarden buitenmeubilair.
Gemiddeld wordt Bogarden buitenmeubilair met een 0 beoordeeld.
Bogarden buitenmeubilair heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Bogarden buitenmeubilair

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Contact

Bogarden buitenmeubilair
Bedrijfsweg 7
5061 JX, Oisterwijk

Vragen aan Bogarden buitenmeubilair