Bonnet Bikes & More

Beoordeling 9 gebaseerd op 35 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,1%
Tevreden
0%
Ontevreden
2,9%

Bonnet Bikes & More
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Bonnet Bikes & More is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Bonnet Bikes & More te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Bonnet Bikes & More heeft 35 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 0% is tevreden en 3% is ontevreden.
97.14% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Bonnet Bikes & More.
Gemiddeld wordt Bonnet Bikes & More met een 9 beoordeeld.
Bonnet Bikes & More heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Bonnet Bikes & More

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Bonnet Bikes & More. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Wie zijn wij?
Wij zijn vader en zoon, Terry en Michael, beiden helemaal gek van fietsen. Om op te rijden, maar ook om ze te repareren en mensen te adviseren. We hebben met zijn tweeën 40 jaar ervaring in de fietsenbranche. Hierdoor hebben we veel kennis. Maar de tijd en de techniek staat niet stil. Daardoor leren we iedere dag weer nieuwe dingen. We volgen trainingen en cursussen en blijven zo up-to-date.

Toen we in 2019 In Leiderdorp opende hadden we een duidelijk idee. We willen gaan voor kwaliteit, duurzaamheid, aandacht en oplossingen voor onze klanten en een geweldige service. Het mooiste wat er is voor ons is een tevreden klant, die iedere dag met plezier op zijn/haar fiets stapt.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Bonnet Bikes & More
Heinsiuslaan 15A
2353 TJ, Leiderdorp

Vragen aan Bonnet Bikes & More