Botman Sound & Vision

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 30 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,7%
Tevreden
0%
Ontevreden
3,3%

Botman Sound & Vision
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Botman Sound & Vision is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Botman Sound & Vision te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Botman Sound & Vision heeft 30 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 0% is tevreden en 3% is ontevreden.
96.67% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Botman Sound & Vision.
Gemiddeld wordt Botman Sound & Vision met een 9,4 beoordeeld.
Botman Sound & Vision heeft een NPS score van 93 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Botman Sound & Vision

BOTMAN SOUND & VISION
Botman Sound & Vision is een bijzonder bedrijf, dat zich al meer dan 25 jaar duidelijk onderscheidt van andere aanbieders. Onze adviseurs hebben een grote passie voor beeld en geluid en volgen dagelijks de nieuwste ontwikkelingen en trends. De nieuwste producten worden altijd zorgvuldig beoordeeld. Vervolgens besluiten we of het in ons assortiment thuis hoort. Tevens houden wij onze kennis op pijl met trainingen en werkbezoeken van onze vooraanstaande merken. Waar u alleen van kan profiteren! Het is ons vak, om samen met u, het juiste product te zoeken uit ons enorme aanbod, waar u vele jaren van kunt genieten. Daar streven wij voortdurend naar!

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een televisie, audio-oplossing of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op onze winkel en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Botman Sound & Vision
Gedempte Turfhaven 13
1621 HC, HOORN

Vragen aan Botman Sound & Vision