Buro PRACHT

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 6 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Buro PRACHT
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Buro PRACHT is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Buro PRACHT te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Buro PRACHT heeft 6 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Buro PRACHT.
Gemiddeld wordt Buro PRACHT met een 9,5 beoordeeld.
Buro PRACHT heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Buro PRACHT

Mooi werk is voor iedereen anders. Mooi werk is een combinatie van inhoud en vorm, maar ook teamwork. Dat maakt elke opdracht tot een uitdaging. Steeds weer streven naar het ultieme: een mooi en effectief product maken.
PRACHT ontwerpt middelen om boodschappen over te brengen. In onze resultaatgerichte aanpak staan inlevingsvermogen en betrokkenheid centraal. We werken oplossingsgericht met één doel: maximaal rendement.

We verzorgen de creatie en communicatie van o.a. uw huisstijl tot bedrijfsbrochure en van uw website tot periodiek. Offline en online. We kunnen veel zelf, maar niet alles. Daarom werken we voor een aantal specialistische zaken samen met professionele partners.

Bent u geïnteresseerd?
Ik maak graag met u een afspraak,

Ronn Buijs

Contact

Buro PRACHT
Hoge Ham 75A
5104 JC, Dongen

Vragen aan Buro PRACHT