5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Buurstee Bike Center

0%
0%
0%

Buurstee Bike Center beoordelingen en ervaringen

0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Buurstee Bike Center op basis van 0 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Buurstee Bike Center

Op 6 december 1979 ben ik deze rijwielzaak begonnen in Oud-Gastel aan de Rijpersweg. Het was altijd mij wens om van mijn hobby, fietsen maken, mijn beroep te maken. Dit kwam deels doordat ik als wielrenner veel tijd aan het onderhouden van mijn racefietsen besteedde.

Na 5 ½jaar is de zaak verhuisd naar de Dorpsstraat te Oud-Gastel, daar op het oude adres de ruimte te klein geworden was. Tot 2003 hebben mijn vrouw en ik onze zaak gehad, maar deze is nu gesloten omdat de werkzaamheden in Breda te omvangrijk werden. In Breda aan het Brabantplein 14 hebben wij op 1 april 1998 rijwielhandel Otto overgenomen. Wij hebben voor Breda gekozen omdat Breda een typische studentenstad is met ondermeer de NHTV, Kellebeek College, en Avans. Daarnaast is het een gezellige uitgaans stad met aan de haven diverse bars en restaurantjes.

Natuurlijk zal je dj Tiësto of Hardwell niet tegen komen, daar deze echte Bredase artiesten het ruime sop gekozen hebben en wereld beroemd zijn.

We waren net met de verbouwing begonnen toen het pand naast ons vrij kwam en deze hebben wij toen erbij genomen. Na een periode van verbouwen was ons pand zoals wij het wilde, een open werkplaats en een overzichtelijke winkel. In december 2002 kwam een ander pand naast ons vrij en dit hebben wij toen erbij genomen omdat we ondertussen alweer ruimtegebrek hadden.

In Maart 2003 was de verbouwing klaar en hierin is onze afdeling accessoires en fietskleding gekomen, waaronder race-mountainbike –en spinning kleding.

Wij hebben nu een showroom van 375m2 en een open werkplaats.
De open werkplaats is voor uw als consument heel toegankelijk en u kunt daar zien wat er met uw fiets gebeurt.

Wielrennen is nog steeds de hobby van Wil, en wordt nog steeds in competitieverband uitgevoerd. Ook met een aantal vrienden en bekenden rijdt hij jaarlijks een aantal tochten, waardoor we op deze manier contact blijven houden met de wielerwereld.

Ad en Wil springen bij als het nodig is in de winkel, maar zijn eigenlijk de mensen om uw fiets vakkundig te repareren.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een fiets, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Buurstee Bike Center is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Buurstee Bike Center te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
8.00-12.30 / 13.00-18.00
Woensdag
8.00-12.30 / 13.00-18.00
Donderdag
8.00-12.30 / 13.00-18.00
Vrijdag
8.00-12.30 / 13.00-18.00
Zaterdag
9.00-17.00 tussen de middag geopend
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving