Buurstee Bike Center

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 375 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,6%
Tevreden
1,6%
Ontevreden
0,8%

Buurstee Bike Center
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Buurstee Bike Center is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Buurstee Bike Center te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Buurstee Bike Center heeft 375 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 2% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.2% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Buurstee Bike Center.
Gemiddeld wordt Buurstee Bike Center met een 9,2 beoordeeld.
Buurstee Bike Center heeft een NPS score van 97 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Buurstee Bike Center

Op 6 december 1979 ben ik deze rijwielzaak begonnen in Oud-Gastel aan de Rijpersweg. Het was altijd mij wens om van mijn hobby, fietsen maken, mijn beroep te maken. Dit kwam deels doordat ik als wielrenner veel tijd aan het onderhouden van mijn racefietsen besteedde.
Na 5 ½jaar is de zaak verhuisd naar de Dorpsstraat te Oud-Gastel, daar op het oude adres de ruimte te klein geworden was. Tot 2003 hebben wij onze zaak gehad, maar deze is nu gesloten omdat de werkzaamheden in Breda te omvangrijk werden.

In Breda aan het Brabantplein 14 hebben wij op 1 april 1998 rijwielhandel Otto overgenomen. Wij hebben voor Breda gekozen omdat Breda een typische studentenstad. Daarnaast is het een gezellige uitgaan stad met aan de haven diverse bars en restaurantjes.
We waren net met de verbouwing begonnen toen het pand naast ons vrij kwam en deze hebben wij toen erbij genomen. Na een periode van verbouwen was ons pand zoals wij het wilde, een open werkplaats en een overzichtelijke winkel. In december 2002 kwam een ander pand naast ons vrij en dit hebben wij toen erbij genomen omdat we ondertussen alweer ruimtegebrek hadden.
Wij hebben nu een showroom van 375m2 en een open werkplaats.
De open werkplaats is voor uw als consument heel toegankelijk en u kunt daar zien wat er met uw fiets gebeurt.
Wielrennen is nog steeds de hobby van Wil, maar wordt niet meer in competitieverband uitgevoerd. Met een aantal vrienden en bekenden rijdt hij jaarlijks een aantal tochten, waardoor we op deze manier contact blijven houden met de wielerwereld. Samen zitten we bij de organisatie van de Draai, een groot wielerevenement in Roosendaal,
In al die jaren is er veel verandert,computers kwamen in opmars,alles werd gedigitaliseerd,bestellingen werden via pc gedaan. Maar ook de fiets techniek veranderde snel,de 7 versnellingsnaaf van Shimano,automatisch schakelen en zeker niet te vergeten de opmars van de elektrische fiets,eerst de Sparta Pharos met de Yamaha motor, waarna de ontwikkelingen in de fietswereld zich in sneltreinvaart opvolgde.
Om deze techniek bij te houden volgen we alle cursussen die vanuit de fabrikanten aangeboden worden zodat we de reparaties vakkundig uit kunnen voeren,maar u ook kunnen adviseren welke fiets bij u past. Ook op het gebied van bedrijfsfietsen en fietslease kunnen wij u adviseren.
Een fiets moet goed passen en een vertrouwd gevoeld geven als u op pad gaat. Daarom verkopen wij alleen kwaliteit of het nu gaat om een kinderfiets,stadsfiets of om een elektrische fiets gaat.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9.00-12.30 / 13.00-18.00
Woensdag
9.00-12.30 / 13.00-18.00
Donderdag
9.00-12.30 / 13.00-18.00
Vrijdag
9.00-12.30 / 13.00-18.00
Zaterdag
9.00-17.00 tussen de middag geopend
Zondag
Gesloten

Contact

Buurstee Bike Center
Brabantplein 13-15
4817 LR, Breda

Vragen aan Buurstee Bike Center