Celmar Fietsen

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 121 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,9%
Tevreden
3,3%
Ontevreden
0,8%

Celmar Fietsen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Celmar Fietsen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Celmar Fietsen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Celmar Fietsen heeft 121 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 3% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.18% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Celmar Fietsen.
Gemiddeld wordt Celmar Fietsen met een 9,5 beoordeeld.
Celmar Fietsen heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Celmar Fietsen

A-merken voor de beste prijs
Celmar Fietsen wordt gerund door Marcel en Robbert. Voor velen zijn wij inmiddels een bekend gezicht in winkelcentrum de Huesmolen te Hoorn. Wij zijn al van jongs af aan met fietsen in de weer. Opkopen, opknappen en onderhouden, wat voor ons begon als een hobby, is uiteindelijk ons werk geworden.

De fietsenwinkel in de Huesmolen is er sinds 2016 en het assortiment wordt steeds groter. Maar wat maakt ons concept zo succesvol? Wij verkopen A-merk elektrische fietsen en stadsfietsen, zowel nieuw als gebruikt, maar wel tegen concurrerende internetprijzen. Wat veel mensen missen bij online fietsenwinkels, namelijk een belangrijk stukje service en nazorg, krijgen zij bij ons wél. Internetprijzen, maar wel met de service die bij de aanschaf van een fiets zo prettig is. Het beste uit twee werelden dus. Daarnaast verkopen wij accu's en accessoires en voeren wij onderhoud en reparaties uit. Dit totaalpakket heeft ervoor gezorgd dat wij het steeds drukker hebben gekregen en dat er al heel wat mensen rondfietsen op een fiets van Celmar. Bent u benieuwd hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens zelf naar onze klantbeoordelingen.

Zien wij u binnenkort in onze fietsenwinkel?

Online showroom

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Celmar Fietsen
De Huesmolen 75
1625 HZ, Hoorn

Vragen aan Celmar Fietsen