Cre8kitchen

Beoordeling 8 gebaseerd op 40 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
70%
Tevreden
12,5%
Ontevreden
17,5%

Cre8kitchen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Cre8kitchen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Cre8kitchen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Cre8kitchen heeft 40 klantbeoordelingen verzameld.
70% is supertevreden, 13% is tevreden en 18% is ontevreden.
82.5% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Cre8kitchen.
Gemiddeld wordt Cre8kitchen met een 8 beoordeeld.
Cre8kitchen heeft een NPS score van 53 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Cre8kitchen

Cre8kitchen heeft inmiddels 3 vestigingen te weten Utrecht, Harderwijk en Wormerveer.
Waar de keuken een dagelijks gebruikte ruimte is, is het uitzoeken van een keuken voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Dit begrijpen wij.

Daarom doen wij er bij Cre8Kitchen alles aan om u hierin zo veel mogelijk te ondersteunen en te ontzorgen. Met ons unieke concept van verrijdbare kasten en verstelbare wanden bootsen we binnen enkele minuten uw droomkeuken na. In combinatie met persoonlijk advies en een hands-on houding zorgt dit ervoor dat u A-Z ontzorgd wordt bij het realiseren van uw droomkeuken.

Onze inspanning is uw ontspanning!

Naast ons concept en werkwijze, bieden wij ook een hoop op het gebied van productkwaliteit. Zo werken wij al jaren samen met onderschreven kwaliteitsmerken, zoals Atag, Pelgrim en Etna. Onze Keukenkasten leverancier is sinds de jaren ’60 actief in de keukenbranche en kan ons en u keer op keer verzekeren van kwalitatieve top kasten, en niet geheel onbelangrijk zijn deze van Nederlandse Makelij.

Hier komt nog bij dat wij op het gebied van service enkel en alleen genoegen nemen met het allerbeste. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kennen hun vak van binnen en buiten. Hierdoor kunnen wij onze klanten werk bieden dat van topkwaliteit is. Deze
werkwijze wordt door zowel ons als door de klant als zeer prettig ervaren.

Contact

Cre8kitchen
Zuiderbreedte 11
3845MC, Harderwijk

Vragen aan Cre8kitchen