Cube Store Bornem

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Cube Store Bornem
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Cube Store Bornem is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Cube Store Bornem te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Cube Store Bornem heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Cube Store Bornem.
Gemiddeld wordt Cube Store Bornem met een 0 beoordeeld.
Cube Store Bornem heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Cube Store Bornem

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Cube Store Bornem. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Cube Store Bornem
Rijksweg 62A
2880, Bornem

Vragen aan Cube Store Bornem