D&R Interieur

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 87 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,1%
Tevreden
1,2%
Ontevreden
5,8%

D&R Interieur
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

D&R Interieur is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt D&R Interieur te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

D&R Interieur heeft 87 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 1% is tevreden en 6% is ontevreden.
94.25% heeft goede tot zeer goede ervaringen met D&R Interieur.
Gemiddeld wordt D&R Interieur met een 9,1 beoordeeld.
D&R Interieur heeft een NPS score van 87 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over D&R Interieur

D&R interieur is de leverancier van schuifdeurkasten, kasten op maat en inbouwkasten op maat.
Alle schuifdeurkasten, kasten op maat, inbouwkasten op maat en schuifwanden worden op maat gemaakt, van muur tot muur en van vloer tot plafond. U kunt tevens bij ons terecht voor draaideurkasten op maat en inloopkasten naar eigen idee en inzicht.

Weet u niet precies wat voor kast uw wilt? D&R interieur maakt de kast zoals u dat wilt. Heeft u een idee maar weet u niet precies wat u wilt? Wij kunnen u adviseren en een ontwerp op maat maken. Of u nu schuifdeurkasten / draaideurkasten nodig hebt voor de slaapkamer, op kantoor, de kinderkamer of de berging, er is voor elke situatie een passende oplossing. Laat u verrassen door het tal van mogelijkheden en het uitgebreide assortiment van kleuren. Of u kiest voor een paneel, glas of een combinatie hiervan, er is voor elk interieur een bijpassende kleur te vinden.

Buiten en binnendeuren op maat
D&R interieur is leverancier van verschillende merken deuren zoals Skantrae deuren, Svedex deuren, Weekamp, Austria en Bruynzeel deuren.

Showroom
In onze showroom in Alblasserdam laten wij een selectie van de schuifwanden, schuifdeurkasten, deuren en vloeren zien. Om een goed idee van de kwaliteit, het niveau van afwerking en de mogelijkheden te krijgen nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom. Laat u uitvoerig adviseren door een van onze specialisten.

Webshop
Via onze webshop ( https://www.degoedkoopstedeuren.nl/ ) leveren wij verschillende merken deuren tegen een aantrekkelijke prijs. Ook het sierbeslag zoals deurkrukken, sleutel/cilinder rozetten en toiletgarnituren zijn tegen een aantrekkelijke prijs leverbaar.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

D&R Interieur
Kelvinring 4
2952 BG, Alblasserdam

Vragen aan D&R Interieur