Dasia Wielersport

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 269 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
91,8%
Tevreden
6,7%
Ontevreden
1,5%

Dasia Wielersport
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Dasia Wielersport is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dasia Wielersport te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Dasia Wielersport heeft 269 klantbeoordelingen verzameld.
92% is supertevreden, 7% is tevreden en 1% is ontevreden.
98.51% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dasia Wielersport.
Gemiddeld wordt Dasia Wielersport met een 8,9 beoordeeld.
Dasia Wielersport heeft een NPS score van 90 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Dasia Wielersport

Welkom bij Dasia Wielersport, al meer dan 18 jaar zijn wij dé fiets- en wielerspecialist van Haarlem en omstreken! In onze prachtige fietsenwinkel van 500m2 aan het Spaarne in Haarlem kun je terecht voor racefietsen, gravelbikes, mountainbikes, crossfietsen, hybride-fietsen, baanfietsen en tijdritfietsen.

Naast onze uitgebreide collectie fietsen hebben wij een breed assortiment aan fietskleding, fiets-accessoires en fiets-onderhoudsproducten. Graag geven we jou advies bij ons in de winkel, via de mail of telefoon. Het leukste is natuurlijk om bij ons langs te komen en de wielersport te komen zien, voelen, ruiken en proeven!

Tot in de winkel, wij staan voor je klaar!

Contact

Dasia Wielersport
Schalkwijkerstraat 25
2033 JC, Haarlem

Vragen aan Dasia Wielersport