Dauby

Beoordeling 9,9 gebaseerd op 7 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Dauby
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Dauby is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dauby te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Dauby heeft 7 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dauby.
Gemiddeld wordt Dauby met een 9,9 beoordeeld.
Dauby heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Dauby

Het Belgische bedrijf Dauby werd meer dan 30 jaar geleden opgericht, waardoor het veel ervaring heeft opgebouwd en perfect inspeelt op nieuwe trends. Dauby biedt oplossingen voor zowel bestaande karaktervolle woningen als nieuwbouw. Deuren en ramen werken niet allemaal volgens hetzelfde principe en hebben zeker niet allemaal dezelfde uitstraling. Daarom heeft Dauby verschillende collecties met een uitgebreide keuze en bieden ze voor elke interieurstijl een heel gamma aan, van meubeltop tot voordeurknop tot zelfs gordijnroedes. Dauby heeft zowel hedendaagse designmodellen voor de moderne woning en de Industrial Design, als tijdloze modellen die inspelen op de pastorie, manoir of cottagestijl.

“Authentieke gietmethode in zandmallen”
Dauby werkt uitsluitend met natuurlijke en recycleerbare materialen zoals natuurbrons, wit brons, ruw brons, britannium, gietijzer, etc. kortom stevige en kwalitatieve materialen. Alle producten worden op authentieke wijze gegoten in zandmallen en daarna verder met de hand afgewerkt.
De producten krijgen steeds meer karakter en uitstraling naarmate ze gebruikt worden. Met de tijd wordt de patina steeds mooier. “Onderhoud is dus niet nodig”, klinkt het bij Dauby “laat het natuurlijk verloop zijn gang maar gaan”.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Meer online showroom items

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Dauby
Uilenbaan 86
B-2160, Wommelgem

Vragen aan Dauby