De Fietsenwinkel Huizen

Beoordeling 9 gebaseerd op 265 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
91,3%
Tevreden
6,4%
Ontevreden
2,3%

De Fietsenwinkel Huizen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

De Fietsenwinkel Huizen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Fietsenwinkel Huizen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

De Fietsenwinkel Huizen heeft 265 klantbeoordelingen verzameld.
91% is supertevreden, 6% is tevreden en 2% is ontevreden.
97.74% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Fietsenwinkel Huizen.
Gemiddeld wordt De Fietsenwinkel Huizen met een 9 beoordeeld.
De Fietsenwinkel Huizen heeft een NPS score van 89 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over De Fietsenwinkel Huizen

VOOR ALLE FIETSERS
In onze winkel kunt u terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft: van alleen het oppompen van de banden tot het samen uitzoeken van een nieuwe droomfiets. Vanaf de kleinste loopfietsjes tot de snelste racefietsen. Wij zijn er voor alle fietsers met ons uitgebreide assortiment en persoonlijke service.

DESKUNDIG EN ENTHOUSIAST
Al twintig jaar zitten wij in Huizen aan de Kerkstraat. Ons team is niet alleen vakkundig, goed getraind en ervaren, maar ook enthousiast en liefdevol voor de wielersport. Voordat u een service of product van ons krijgt, dan hebben wij dit al tientallen keren zelf gebruikt, zodat wij u precies kunnen vertellen wat nou wat doet. En daar gaat het bij ons om: de passie en de kennis met u te kunnen delen.

PERSOONLIJKE AANDACHT
De klant is voor ons het belangrijkst. Zodra u iets bij ons koopt, dan koopt u iets met service voor de levensduur van het product. Zijn er problemen of vragen? Dan kunt u gewoon altijd langs komen en dan proberen we het altijd zo snel mogelijk met u op te lossen. En kan u uw fiets niet langs brengen voor onderhoud? Geen probleem, want met onze haal- en brengservice rijden we ook graag even voor u heen en weer. Scheelt toch als het regent. We staan voor u klaar en u mag altijd in de winkel en werkplaats binnen stappen.

SPECIALIST IN DE SPORT
Zelf zijn we ontzettend fanatiek fietsers. Het hele jaar door zijn we na of tijdens het werk te vinden op onze eigen fietsen op de weg, in het bos en ook op de baan. We zijn altijd te herkennen aan onze Hulk-achtige groene pakken en omdat we zelf zo veel fietsen hebben we een ongelooflijk groot assortiment aan fietskleding en accessoires voor de sportievelingen en liefhebbers van de wielersport. We bieden niet alleen het gewone goed, nee, we hebben daarnaast ook als een van de weinigen grote A-merken van kwaliteitsmateriaal zoals Specialized, Assos, Muc-Off, Cube, Wilier, Gazelle, Koga, Castelli, Tacx en Sportful. We onderscheiden ons niet alleen in de service, maar ook in de pure kwaliteit van onze producten die we bieden.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een fiets, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

De Fietsenwinkel Huizen
Kerkstraat 27
1271 RJ, HUIZEN

Vragen aan De Fietsenwinkel Huizen