De Haardstede

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 48 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,9%
Tevreden
0%
Ontevreden
2,1%

De Haardstede
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

De Haardstede is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Haardstede te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

De Haardstede heeft 48 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 0% is tevreden en 2% is ontevreden.
97.92% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Haardstede.
Gemiddeld wordt De Haardstede met een 9,4 beoordeeld.
De Haardstede heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over De Haardstede

Haardstede staat synoniem voor professioneel en veilig vakwerk op het gebied van open haarden, kachels, rookkanalen en schouwen. Ook renovatie en controle van uw kanaal is mogelijk. Een tevreden klant is ons uitgangspunt en dat betekent dat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij zijn dealer van een aantal gerenommeerde merken hout en gashaarden. Waarbij we zowel degelijkheid , rendement en bedieningsgemak als design hoog in het vaandel hebben. Door middel van cursussen en trainingen blijven wij op de hoogte van alle Ontwikkelingen en nieuwigheden in de markt.

Alles voor een tevreden klant:
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een gashaard, houtkachel of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren, bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
volgens afspraak
Woensdag
volgens afspraak
Donderdag
volgens afspraak
Vrijdag
volgens afspraak
Zaterdag
volgens afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

De Haardstede
Wautersweg 2
5993 NR, MAASBREE

Vragen aan De Haardstede