De wielen van Diemen

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 157 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93%
Tevreden
4,5%
Ontevreden
2,6%

De wielen van Diemen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

De wielen van Diemen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De wielen van Diemen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

De wielen van Diemen heeft 157 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 4% is tevreden en 3% is ontevreden.
97.45% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De wielen van Diemen.
Gemiddeld wordt De wielen van Diemen met een 9,1 beoordeeld.
De wielen van Diemen heeft een NPS score van 90 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over De wielen van Diemen

Bij de wielen van Diemen kan je terecht voor aankoop van alle mogelijke fietsen! Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan en hebben van alle types heel veel in huis! Wij bieden dan ook de mogelijkheid tot een testrit! Wij geven een zo goed mogelijk advies op maat. Omdat iedereen een andere houding heeft. Zo zijn we er zeker van dat iedere fietser het maximale plezier kan beleven aan zijn fiets! Kortom wij staan voor iedere klant klaar en met een zo goed mogelijk advies en wij luisteren erg goed naar u eigen wens om zo tot het beste resultaat te komen!

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van de wielen van Diemen. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.
Wij blijven dan ook steeds innoveren om de klant het beste te kunnen bieden! Nieuwsgierig? Twijfel niet spring gerust eens binnen!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

De wielen van Diemen
Gruttoplein 4-6
1113 HM, Diemen

Vragen aan De wielen van Diemen