Dekkers-Fransen

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 26 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Dekkers-Fransen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Dekkers-Fransen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dekkers-Fransen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Dekkers-Fransen heeft 26 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dekkers-Fransen.
Gemiddeld wordt Dekkers-Fransen met een 9,3 beoordeeld.
Dekkers-Fransen heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Dekkers-Fransen

Jan Dekkers, aangenaam....
Maatwerk, eerlijke materialen en topkwaliteit: dat zijn al sinds 1984 de uitgangspunten van Dekkers -Fransen Keukens. Eigenaar Jan Dekkers en zijn 16 medewerkers leggen de lat elke dag weer hoog, zonder daar ingewikkeld over te doen. Het enige wat voor hen telt, is dat u op en top tevreden bent met het eindresultaat.

Over Jan:
Jan is een vakman van het puurste soort. Hij heeft zo’n 40 jaar ervaring op zak: eerst als timmerman, later als uitvoerder en ondernemer. Jan is eerlijk, direct, ongeremd, creatief en houdt van aanpakken. Hij vergt dan ook het uiterste van zijn mensen en materialen, om voor u het hoogst haalbare te realiseren.

Over Koen:
Koen is net als zijn vader Jan bezeten van hout. Hij startte als hulp in de werkplaats, waar de liefde voor het vak definitief oplaaide. Als volleerd meubelmaker, projectbouwer en ondernemer blijft hij voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zijn stelling is dan ook: ‘Een echte vakman is immers nooit uitgeleerd.’

Alles voor een tevreden klant:
Zeker bij maatwek is een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Showroom gesloten
wel telefonisch bereikbaar.
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Dekkers-Fransen
Veldweg 2
5447 BH, Rijkevoort

Vragen aan Dekkers-Fransen