5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Dekkers-Fransen
Veldweg 2
5447 BH, Rijkevoort
0485-479155

Reviews van Dekkers-Fransen


Beoordeling 9,4 gebaseerd op 14 individuele klantbeoordelingen.

Dekkers-Fransen

100%
0%
0%

Dekkers-Fransen beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dekkers-Fransen op basis van 14 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Dekkers-Fransen wel of niet aan:

  Allereerst complimenten voor het steeds vrijmaken van tijd bij de vele bezoekjes die wij maakten aan jullie showroom. De keuken zoals wij die voor ogen hadden is mede dankzij jullie vakmanschap en expertise tot stand gekomen. Ook vonden wij het ontzettend fijn dat er meegedacht wordt op het gebied van interieur "om de keuken" heen. Tevens complimenten aan de monteurs. Zij werkten erg netjes en secuur.

  Verbeterpunten:
  De communicatie aangaande planning zou beter kunnen verlopen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Dekkers-Fransen wel of niet aan:

  Door de uitstekende begeleiding wat te doen om de keuken die wij wilden ook zo dicht mogelijk te benaderen.En het is dus ook uitstekend gelukt,ook de montage van de keuken zelf ging ook zeer goed,prima monteur die alles netjes heeft afgewerkt.Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken.complimenten!

  Verbeterpunten:
  dat zouden wij niet weten!

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Dekkers-Fransen wel of niet aan:

  Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Dekkers-Fransen. De persoonlijke en gezellige benadering in de showroom sprak ons erg aan. Van de diverse bedrijven die we bezocht hebben, is Dekkers-Fransen de enige die onze wensen kon waarmaken. Alles is mogelijk en er wordt echt meegedacht om alles tot in de puntjes te verzorgen. Bij de installatie van de keuken wordt er ook zeer netjes gewerkt. Een echte aanrader dus voor zo'n belangrijke aankoop!!

  Verbeterpunten:
  Een heel klein minpuntje vonden wij dat je soms wat lang moest wachten wanneer er iets afgehandeld moest worden zowel in het voor- als natraject. Dan moest je soms een aantal keren bellen/mailen. Als dit sneller opgepakt/afgehandeld wordt, zou het helemaal perfect zijn!

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Dekkers-Fransen wel of niet aan:

  De medewerkers van Dekkers-Fransen zijn bijzonder klantvriendelijk en hebben zich heel goed ingeleefd in onze wensen. Zij hebben ons bijzonder professioneel geadviseerd over het ontwerp, de functionaliteit en de kleurkeuze. De monteurs hebben erg netjes en voorzichtig gewerkt. De geleverde keuken, bijkeuken en overige kasten zijn van een zeer degelijke kwaliteit. Over het geheel genomen zijn we bijzonder tevreden.

  Verbeterpunten:
  Na de montage stonden er nog wat laatste puntjes open. Het heeft best lang geduurd voordat deze helemaal waren afgewerkt. Als dit laatste stapje even net wat vlotter was uitgevoerd, hadden we in plaats van een 9 een 10 gegeven.

Schrijf een beoordeling

Over Dekkers-Fransen

Jan Dekkers, aangenaam....
Maatwerk, eerlijke materialen en topkwaliteit: dat zijn al sinds 1984 de uitgangspunten van Dekkers -Fransen Keukens. Eigenaar Jan Dekkers en zijn 16 medewerkers leggen de lat elke dag weer hoog, zonder daar ingewikkeld over te doen. Het enige wat voor hen telt, is dat u op en top tevreden bent met het eindresultaat.

Over Jan:
Jan is een vakman van het puurste soort. Hij heeft zo’n 40 jaar ervaring op zak: eerst als timmerman, later als uitvoerder en ondernemer. Jan is eerlijk, direct, ongeremd, creatief en houdt van aanpakken. Hij vergt dan ook het uiterste van zijn mensen en materialen, om voor u het hoogst haalbare te realiseren.

Over Koen:
Koen is net als zijn vader Jan bezeten van hout. Hij startte als hulp in de werkplaats, waar de liefde voor het vak definitief oplaaide. Als volleerd meubelmaker, projectbouwer en ondernemer blijft hij voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zijn stelling is dan ook: ‘Een echte vakman is immers nooit uitgeleerd.’

Alles voor een tevreden klant:
Zeker bij maatwek is een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews.

Erkend 5-sterrenspecialist

Dekkers-Fransen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dekkers-Fransen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Dekkers-Fransen?

Vraag het de specialist