Deurdacht Deurenspecialist

Beoordeling 9,7 gebaseerd op 18 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Deurdacht Deurenspecialist
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Deurdacht Deurenspecialist is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Deurdacht Deurenspecialist te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Deurdacht Deurenspecialist heeft 18 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Deurdacht Deurenspecialist.
Gemiddeld wordt Deurdacht Deurenspecialist met een 9,7 beoordeeld.
Deurdacht Deurenspecialist heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Deurdacht Deurenspecialist

Deurdacht uit Hoogeveen is voortgekomen uit een 25 jaar lange, trouwe dienst bij Voortman Pesse, een aanbieder van alles wat u voor uw woning nodig heeft. Denk aan uw keuken, de inrichting van badkamers, enzovoorts. Hoewel we hier destijds veel ervaring bij hebben opgedaan, bleek een specialisatie in Hörmann producten nog beter bij ons te passen. Om die reden werd gestart met Deurdacht!

Inmiddels is Deurdacht uitgegroeid tot een specialist in het aanbieden van producten van Hörmann. In onze showroom aan A.G. Bellstraat 53A01 in Hoogeveen, hebben we een aantal sectionaal- en voordeuren opgesteld. Zo kunnen we u een zo goed mogelijk beeld geven van de mogelijkheden, die Hörmann u biedt.

Wij maken deel uit van een select gezelschap, met andere Hörmann specialisten die tot Partner van dit familiebedrijf zijn benoemd. Om Partner van Hörmann te worden, hebben we veel scholingen gehad, ervaring opgedaan en korte lijnen behouden met deze leverancier.

Waarom deuren van Hörmann?
Hörmann is een sterk familiebedrijf uit Duitsland, wat de afgelopen decennia een betrouwbare naam heeft opgebouwd in het aanbieden van verschillende soorten deuren. Deze deuren zijn niet alleen erg fraai vormgegeven, ze hebben ook nog eens een sterk inbraakwerende werking. Zeker wanneer u voor een deur van Hörmann kiest, in combinatie met elektrische deuraandrijvingen.

Alles in één hand bij Deurdacht!
Deurdacht biedt u een transparante en persoonlijke service! Bij ons heeft u alles in één hand, doordat u gedurende het gehele proces geholpen wordt door één persoon. Zowel bij het inmeten als bij het monteren.

Niet voor niets is ons slogan ‘Deur Dacht’, de Drentse benaming voor ‘doordacht’! Wanneer u voor Deurdacht in Hoogeveen kiest, kiest u voor kwaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht. Samen kijken we graag met u, welk type deur het beste bij uw wensen aansluit.

Openingstijden

Maandag
Geopend op afspraak
Dinsdag
Geopend op afspraak
Woensdag
Geopend op afspraak
Donderdag
Geopend op afspraak
Vrijdag
Geopend op afspraak
Zaterdag
Geopend op afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

Deurdacht Deurenspecialist
A.G. Bellstraat 53A01
7903 AD, Hoogeveen

Vragen aan Deurdacht Deurenspecialist