Dickens B.V.

Beoordeling 9,7 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Dickens B.V.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Dickens B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dickens B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Dickens B.V. heeft 3 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dickens B.V..
Gemiddeld wordt Dickens B.V. met een 9,7 beoordeeld.
Dickens B.V. heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Dickens B.V.

Ruim 15 jaar geleden begon Pank Slegtenhorst met de ambachtelijke productie van maatwerk haarden onder de naam Dickens vuurtechniek. Specifieke afmetingen en wenselijkheden afwijkend van de standaard modellen maken we geheel naar wens van de opdrachtgever.

Onze haarden vinden veelal hun weg naar de consument via dealers, haarden bouwers en interieurarchitecten. Vanuit de vraag van interieurarchitecten of wij ook staalwerk op maat konden leveren zoals bijvoorbeeld tafelpoten, kozijnen, deuren, keukens, trappen en wandmeubels hebben wij onze dienstverlening uitgebreid. De naam Dickens vuurtechniek stond hiermee niet meer in vuur en vlam. De naam is veranderd naar Dickens BV, Staal met Stijl. Voor een stijlvol staaltje maatwerk gaan we graag de uitdaging aan om dit geheel naar wens te produceren.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Dickens B.V.
Slibbroek 24B
5081NR, Hilvarenbeek

Vragen aan Dickens B.V.