Dickens B.V.

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Dickens B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dickens B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Dickens B.V. heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dickens B.V..
Gemiddeld wordt Dickens B.V. met een 0 beoordeeld.
Dickens B.V. heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Dickens B.V.

Ruim 15 jaar geleden begon Pank Slegtenhorst met de ambachtelijke productie van maatwerk haarden onder de naam Dickens vuurtechniek. Specifieke afmetingen en wenselijkheden afwijkend van de standaard modellen maken we geheel naar wens van de opdrachtgever.

Onze haarden vinden veelal hun weg naar de consument via dealers, haarden bouwers en interieurarchitecten. Vanuit de vraag van interieurarchitecten of wij ook staalwerk op maat konden leveren zoals bijvoorbeeld tafelpoten, kozijnen, deuren, keukens, trappen en wandmeubels hebben wij onze dienstverlening uitgebreid. De naam Dickens vuurtechniek stond hiermee niet meer in vuur en vlam. De naam is veranderd naar Dickens BV, Staal met Stijl. Voor een stijlvol staaltje maatwerk gaan we graag de uitdaging aan om dit geheel naar wens te produceren.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Dickens B.V.
Slibbroek 24B
5081NR, Hilvarenbeek

Vragen aan Dickens B.V.