Different Bikes

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 40 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,5%
Tevreden
2,5%
Ontevreden
0%

Different Bikes
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Different Bikes is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Different Bikes te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Different Bikes heeft 40 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 3% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Different Bikes.
Gemiddeld wordt Different Bikes met een 9,5 beoordeeld.
Different Bikes heeft een NPS score van 98 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Different Bikes

Fietsen met een uitmuntende prijs kwaliteit-verhouding:
Bij Different Bikes kunt u terecht voor een e-bike, stadsfiets, kinderfiets of elektrische bakfiets. We hebben er voor gekozen de prijs zo laag mogelijk te houden voor de consument. Zonder dat dit ten koste gaat van de service of garantie. Tevens verkopen we merken als Tenways, Van Dijck, LeaderFox, Bimas, Husqvarna, BESV, Crussis, Vogue, Popal, VanPower etc.

35 jaar kennis en ervaring:
Op jonge leeftijd werd er al flink gesleuteld in de rijwielzaak, deze passie is nooit
verdwenen. De vergaarde expertise in de afgelopen 35 jaar liep erg uiteen. Van 4 grote rijwielzaken, examinator bij Innovam tot aan het les geven op scholen. Uiteindelijk zijn wij naast ons werk een nieuw uitdaging aan gegaan.

Onderscheidend in de huidige markt:
We leven in een digitale wereld die zich razendsnel ontwikkelt. Het wordt daardoor steeds moeilijker om prijsconcurrent met het internet te blijven. De nadelen zijn er ook, geen sociaal en persoonlijk contact, geen parate kennis bij problemen met het product, geen technisch onderhoud etc. Wij willen de consument alles bieden, zonder concessies. Een scherpe prijs, eerlijk en persoonlijk advies en klaar staan bij problemen.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Different Bikes. Wij willen je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Different Bikes
Broekheurnerweg 72
7513 ES, Enschede

Vragen aan Different Bikes