Droomland Slaapvoorlichters

Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Droomland Slaapvoorlichters
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Droomland Slaapvoorlichters is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Droomland Slaapvoorlichters te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Droomland Slaapvoorlichters heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Droomland Slaapvoorlichters.
Gemiddeld wordt Droomland Slaapvoorlichters met een 9 beoordeeld.
Droomland Slaapvoorlichters heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Droomland Slaapvoorlichters

Slaapkamer- en beddenspeciaalzaak Droomland is al ruim 35 jaar lang het vertrouwde adres als het gaat om het kopen van een bed en alles wat daarbij komt kijken. Eind 1979 werd op bescheiden wijze gestart met een duidelijke specialisatie vanuit de woninginrichting. De filosofie van toen – het geven van een goed advies, aangepast aan de individuele slaapwensen en mogelijkheden van een klant – is nog steeds de drijvende gedachte achter Droomland Slaapvoorlichters. In de loop der jaren is een collectie ontstaan met alleen maar hoogwaardige en toonaangevende produkten. Fabrikanten met bijzondere authentieke ambachten, jarenlange expertise en innovatie weten daar een perfecte invulling aan te geven. Op deze manier is Droomland voor de wijde regio bekend als exclusief dealer van onder andere de collecties van Sleep & Dream, Kuperus, VISpring en Hülsta. Op het gebied van bedtextiel bieden we een zeer mooie collectie aan van Christian Fischbacher, Gant, Lijsdrap, Atelier Slabbinck en vele anderen.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Droomland Slaapvoorlichters. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Droomland Slaapvoorlichters
Aalsterweg 59
5615 CB, Eindhoven

Vragen aan Droomland Slaapvoorlichters