Dutchtrendz.nl

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 101 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97%
Tevreden
3%
Ontevreden
0%

Dutchtrendz.nl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Dutchtrendz.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dutchtrendz.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Dutchtrendz.nl heeft 101 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 3% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dutchtrendz.nl.
Gemiddeld wordt Dutchtrendz.nl met een 9,3 beoordeeld.
Dutchtrendz.nl heeft een NPS score van 97 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Dutchtrendz.nl

Wij leveren bloempotten, plantenbakken, huis en tuinartikelen van de bekende merken Pottery Pots, Adezz, Ter Steege, BAQ, Vase the World en BOB binnenhuis accessoires. Deze zijn gemaakt van staal, gecoat aluminium, cortenstaal, polyester, kunststof en fiberstone. plantenbakken. Wilt u uw pot opgemaakt hebben met echte of kunst planten dan is dit ook mogelijk. Wij leveren planten en bomen van klein tot groot. Wij bieden u een leuk en trendy assortiment zoals luxe trendy bloempotten in alle soorten en maten. U bent bij ons verzekerd van een kwaliteitsproduct, tegen de laagste prijs.

www.dutchtrendz.nl

Kunt u iets niet vinden stuur ons via de contact button een email met uw wensen.

Het bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Dutchtrendz.nl
Kerkweg 41B
4121 KR, Everdingen

Vragen aan Dutchtrendz.nl