Electro World Stevens

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 1544 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,7%
Tevreden
2,4%
Ontevreden
0,9%

Electro World Stevens
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Electro World Stevens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Electro World Stevens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Electro World Stevens heeft 1544 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 2% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.1% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Electro World Stevens.
Gemiddeld wordt Electro World Stevens met een 9,2 beoordeeld.
Electro World Stevens heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Electro World Stevens

Electro World Stevens, is een elektro speciaalzaak gevestigd in 's-Gravenzande. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over Westland en omstreken. Electro World Stevens verzorgt de levering, reparatie en onderhoud aan wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten en alle inbouwapparatuur. Kortom, alle elektrisch- huishoudelijke apparaten. Ons werkgebied omvat de gehele regio Westland.

U vindt in de winkel alles op het gebied van tv's, audio homecinema systemen, wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten en alle inbouwapparatuur. Het assortiment tv’s en audio is uniek in Westland.

Electro World Stevens heeft het exclusieve dealer schap van diverse kwaliteitsmerken. Hierdoor treft u topmodellen aan die in de meeste winkels niet voorkomen.

Wij zijn onder andere geautoriseerd dealer van Sonos, Bowers en Wilkens, Loewe, LG, Philips en Samsung. Hetzelfde geldt voor huishoudelijke apparaten zoals: Bosch VIP dealer, Miele, AEG en Liebherr. Waardoor wij ook in staat zijn, zelfs onder fabrieksgarantie eventuele klachten door onze eigen monteurs te kunnen laten oplossen.

Electro World Stevens is een zelfstandige onderneming. Wij zijn aangesloten bij de internationale inkooporganisatie Electro World. Zo bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs en een zeer goede service.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een Televisie, witgoed of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

We zien u graag terug in onze winkel aan het Vaartplein 8 te 's-Gravenzande.

Uw Electro World Stevens team.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Electro World Stevens
Vaartplein 8
2691 AJ, 'S-GRAVENZANDE

Vragen aan Electro World Stevens