Electro World Witte Hal Venlo

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Electro World Witte Hal Venlo is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Electro World Witte Hal Venlo te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Electro World Witte Hal Venlo heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Electro World Witte Hal Venlo.
Gemiddeld wordt Electro World Witte Hal Venlo met een 0 beoordeeld.
Electro World Witte Hal Venlo heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Electro World Witte Hal Venlo

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Witte Hal met Kwik-Rep service. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Electro World Witte Hal Venlo
Roermondsestraat 56
5912 AK, Venlo

Vragen aan Electro World Witte Hal Venlo